Tilattu ennen klo 16:00 = lähetetty samana päivänä

COVID-19

Hyvä asiakas.

Ensinnäkin, toivomme sinun ja perheesi olevan turvallisia ja terveellisiä. Vaikka COVID-19-pandemian tilanne muuttuu ja kehittyy päivittäin, asiakkaiden ja työntekijöiden terveys ja turvallisuus ovat tärkein prioriteettimme.

Kaikkien toimitusketjussa mukana olevien on noudatettava tiukimpia mahdollisia hygieniaturvallisuusmääräyksiä. Tämä tarkoittaa, että kaikilla työntekijöillä on suojavaatetus, myös naamiot ja käsineet, ja että työympäristö desinfioidaan säännöllisesti.

Valante on myös toteuttanut asianmukaiset online-toimenpiteet varmistaakseen edelleen asiakaspalvelumme. Koska kaikki jakeluketjun linkit kärsivät tästä koronakriisistä, paketit voivat viivästyä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia. Valvomme lähetyksen tilaa ja varmistamme, että tilauksesi saapuu.

Onko sinulla kysyttävää? Löydät vastauksen jo laajasta valikoimastamme UKK . Eikö vastauksesi ole ohjekeskuksessamme? Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme info@valante.fi. (Lähetä viesti sähköpostiosoitteella, jota käytit tilauksessa, ja lisää tilausnumerosi). Vastaamme sinulle 1-3 työpäivän kuluessa!

Kiitos luottamuksestasi!

Valante-tiimi

SSL-SERTIFIOITU WEBSHOP
NOPEA TOIMITUS
24/7 ASIAKASPALVELU
KORKEA ASIAKASTYYTYVYYS