Ohita ja siirry sisältöön

Seuraa meitä!

Ilmainen toimitus Suomessa

Asiakaspalvelu

COVID-19

Hyvä asiakas.

Ensinnäkin, toivomme sinun ja perheesi olevan turvallisia ja terveellisiä. Vaikka COVID-19-pandemian tilanne muuttuu ja kehittyy päivittäin, asiakkaiden ja työntekijöiden terveys ja turvallisuus ovat tärkein prioriteettimme.

Kaikkien toimitusketjussa mukana olevien on noudatettava tiukimpia mahdollisia hygieniaturvallisuusmääräyksiä. Tämä tarkoittaa, että kaikilla työntekijöillä on suojavaatetus, myös naamiot ja käsineet, ja että työympäristö desinfioidaan säännöllisesti.

Valante on myös toteuttanut asianmukaiset online-toimenpiteet varmistaakseen edelleen asiakaspalvelumme. Koska kaikki jakeluketjun linkit kärsivät tästä koronakriisistä, paketit voivat viivästyä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia. Valvomme lähetyksen tilaa ja varmistamme, että tilauksesi saapuu.

Onko sinulla kysyttävää? Löydät vastauksen jo laajasta valikoimastamme UKK . Eikö vastauksesi ole ohjekeskuksessamme? Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme info@valante.fi. (Lähetä viesti sähköpostiosoitteella, jota käytit tilauksessa, ja lisää tilausnumerosi). Vastaamme sinulle 1-3 työpäivän kuluessa!

Kiitos luottamuksestasi!

Valante-tiimi

SSL-sertifioitu verkkokauppa

Taattu turvallinen kassa

Ilmainen toimitus

Ilmainen toimitus Suomessa

24/7 asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on käytettävissä 24/7.

Korkea asiakastyytyväisyys

Yli 40 000 tyytyväistä asiakasta.